Massage


Stone massage

€ 30,- (30min) - € 45,- (45 min)

Er wordt veel gesproken over hotstonemassage, terwijl wij ook werken met koude stenen en half edelstenen. Daarom spreken wij bij Podos Prevent over stonemassage.

De stenen zijn een waardevolle toevoeging bij een massage. Daarbij zijn de stenen een gereedschap en een verlengstuk van de handen van de masseur en zijn intuïtie. De stenen zijn van basalt (gestolde lava), de grote dichtheid en het hoge ijzergehalte zorgen ervoor dat ze de warmte goed vasthouden en langzaam afgeven. De warmte van de stenen dringen tot ca 3-4 cm door in het spierweefsel. Door de toename van warmte komt er een verwijding van de bloedvaten. De bloeddruk kan dan plaatselijk toenemen, door toestroom van bloed uit de geblokkeerde gebieden. Hierdoor neemt de stofwisseling ca 10-15 % toe. Ook het lymfesysteem wordt geactiveerd.

Hierdoor kan de behandeling met warme stenen;

 • ontgiftend
 • afvoerend
 • pijnverlichtend
 • vermoeidheidsklachten
 • stressverlichtend en ontspannend werken

De spieren worden door de warmte soepeler en dat bevorderd de dieptewerking in het spierweefsel. Na een hotstone massage is het verstandig, gedurende enkele dagen erna, genoeg water te drinken. Zodat de afval stoffen uit het lichaam kunnen vloeien. Het effect van de hotstone massage is enkele dagen voelbaar. Stone massage is uitermate geschikt voor mensen met reumatische, spier en gewrichtsklachten. Ook is dit zeer geschikt voor actieve sporters en voor mensen die langdurig staand werk verrichten


Voetreflex massage

€ 22,50 (30min) - € 30,50 (45 min)

Is een eeuwenoude geneeswijze, die uitgaat van het principe, dat er in de voeten Reflexzones liggen, die corresponderen met klieren, organen gewrichten en andere delen is een veilige zachte massage methode om het lichaam aan te zetten tot zelfgenezing, afvalstoffen worden vergruisd, verdeeld en afgevoerd. Het geeft een heilzame effect, een diepe ontspanning, door deze ontspanning, wordt de bloedtoevoer naar alle organen gestimuleerd. Geeft het functioneren van de zenuwen een ongestoord verloop en het harmonieuze samenspel tussen alle lichaamsfuncties, wordt hersteld.

Een aangename massage bijv. stress en depressie, reuma, slapeloosheid, burn-out, gevolgen/ bijwerkingen van chemokuren, maag en darmstoornissen, ter ontspanning Spier en gewrichtspijnen, angsten, menstruatiepijn, chronische klachten verstopping, rugklachten, huidklachten, hoofdpijn, migraine,  krachteloosheid vermoeidheid, nek schouder klachten, vocht vasthouden, verminderde weerstand. Deze massage is geschikt voor iedereen.


Ontspannings massage

€ 30,- (30 min) - € 45,- (45 min)

De naam ontspanningsmassage zegt het eigenlijk al, alles is erop gericht om je tot ontspanning te brengen. Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler. Het verbeterd de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afval stoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Door de ontspanning van het lichaam kunnen allerlei gevolgen zoals stress, spanningshoofdpijn, chronisch vermoeidheid, stijve nek en slaapproblemen, worden verzacht. Het verschil tussen ontspanningsmassage en een sportmassage zit met name in de duur van de behandeling. De soort wrijving, beweging, druk en de masseertechnieken. Bij een ontspanningsmassage zijn de wrijving en beweging langzamer en vinden er minder knedingen plaats dan bij een sportmassage. Ontspanningsmassage is een aangenaam verwenmoment, voor een ieder. Een moment voor jezelf om even stil te staan tussen alle hectiek van het dagelijks leven.


Combi massages

 • Massage voet en hoofd
  € 24,50 (30 min)
  € 32,50 (45 min)
 • Hotstone/ combimassage
  € 33,- (30 min)
  € 48,- (45 min)
 • Ontspannings/sportmassage
  € 32,- (30 min)
  € 47,50 (45 min)
 • Massage voet en hoofd
  € 55,- (45 min)

06 33 15 48 40

Fazantenstraat 54
3818 DP Amersfoort