ProductenEerlijk en verantwoord.


Wij geloven dat je pas echt ontspant als je dat eerlijk en zuiver doet. Daarom werken wij met natuurlijke producten die op duurzame wijze zijn geproduceerd. Wij houden van vakmanschap en ambachtelijkheid. Dit komt tot uiting in onze massage en de producten die wij gebruiken bij Podos Prevent. Hiermee proberen we lichaam en geest weer in balans te brengen. Als rustpunt in jouw drukke leven. Voor massage gebruiken wij de producten van PINO.


Wilde Rose

Deze olie beschermd maakt de huid soepeler en hydrateren de huid intensief en heeft huidherstellende vermogen. De bestanddelen van deze olie zijn; sojaolie, kalmerende kokosolie en voor de nodige bescherming van de huid jojobaolie..


Lavendel Rosalina

Een aangenaam geurende olie die een kalmerende effect heeft op lichaam en geest. De bestanddelen lavendel en theeboom, zorgen voor de ontspanning. De lavendelolie en rosalinaolie geven de kalmerende werking op lichaam en geest.


Limoen Bamboe

Deze olie beschermd maakt de huid soepeler en hydrateren de huid intensief en heeft huidherstellende vermogen. De bestanddelen van deze olie zijn; sojaolie, kalmerende kokosolie en voor de nodige bescherming van de huid jojobaolie..


Berkolie

Berkenolie bevat bestanddelen die uit de schors van een berk komt. Het bevat zeer actieve antioxidanten en remineraliserende extracten. Samen met de beschermende jojobaolie, ondersteund het de soepelheid van de huid en brengt intensief vocht in. Een olie die de huid vitaliseert en een natuurlijke frisse uitstraling geeft.


Protect Me

Een rijke Voetcreme verzorgt uw voeten merkbaar zacht met verzorgende schuim die onmiddellijk intrekt De ingrediënten als schea boter, macadamia notenolie en ureum zorgen voor een soepel verzorgde voet. Deze rijke voetverzorgingschuim van Pino is bij Podos Prevent al verkrijgbaar voor 7,50 euro


Pronails

Voor de pedicure gebruiken wij voornamelijk de producten van Pronails. Een uitgebreid assortiment voor elke voet is bij Podos Prevent verkrijgbaar. Pronails foot care biedt een complete lijn van professionele voetverzorgingsproducten en middelen. Wij gebruiken de producten in de praktijk maar verkopen de producten ook om thuis te kunnen gebruiken.

Deze professionele producten van Pronails zijn bij Podos Prevent al verkrijgbaar vanaf 10,00 euro.


Sport & Massage

Ook verkoopt Podos Prevent producten van Pino voor sport en massage zoals:

Warmende Balsem (rood) Bevordert de bloedcirculatie van de huid en warmend

Deze balsem bevordert de doorbloeding. Ontspant de spieren en ondersteunt de beweeglijkheid. Door de rozemarijnolie en cayennepeperextract bevordert dit de bloedcirculatie van de huid en zorgt het voor een aangename warmte.

Koelgel (Blauw) Vitaliserend en koelend

Een gel met een verfrissend effect. Een perfecte crème voor vermoeide benen maar ook als ondersteunende verkoeling bij kneuzingen, verstuikingen en tennisellebogen. Door de ingrediënten als muntolie en menthol heeft deze gel een vitaliserend en verkoelend effect.

Sport en benen balsem (groen) Reactiverend en ontspannend

De balsem voor vermoeide benen Is uitermate geschikt voor een massage na het sporten, bij ontsierde aderen en verzorging van vermoeide en zware benen. Het extract kastanje staat bekend door zijn aderverstevigende eigenschappen. En daarbij het extract van rode wijnranken en muntolie zorgt dit voor een verzorgende en aangename ontspanning.

Arnica zalf (geel) Geeft kracht en werkt ontspannend

Het extract uit Arnica Montana wordt gekenmerkt door de ontstekingsremmende en kalmerende eigenschappen. Deze crème werkt als ondersteuning voor spier-en gewrichtspijnen.